Slagerij van de toekomst

 

Update


Slagerij 5.1 op VIP 2018Smeva Vision Mark II wint NVKL Koeltrofee 

De NVKL Koeltrofee is een blijk van waardering van de NVKL (Nederlandse Vereniging van ondernemingen op het gebied van de Koudetechniek en Luchtbehandeling) voor een gerealiseerde innovatie op het gebied van koudetechniek en/of klimaatbeheersing. Smeva won deze Koeltrofee afgelopen vrijdag met een van onze unieke innovaties, de bedieningstoonbank Vision Mark II.

De Vision Mark II viel in de prijzen omdat het een uniek hygiënisch en ergonomisch ontwerp heeft, in combinatie met een betere koelprestatie met een hoge verdampingstemperatuur, aldus de NVKL.
 

 

Vleesmagazine 12 2017

Slagerij 5.1 meer dan vlees alleen

De partners van Slagerij 5.1 werken op dit moment de verschillende assortimentsgroepen uit. Ondernemende slagers worden betrokken in hoe dit werkt in de praktijk. Partner Rational heeft op de Horecava een deel van de stand speciaal voor slagerijen ingedeeld. 

* Heeft u geen registratiecode voor gratis toegang? Stuur een bericht met uw gegevens naar info@rational.nl en zij sturen kosteloos een uitnodiging toe (max. 2 per bedrijf).


Alleen loop je sneller, samen kom je verder!

In Vleesmagazine staat een drie pagina’s vullend interview over het project Slagerij 5.1.

 

 


Kick off project Slagerij 5.1 is een feit!

Op donderdag 2 november was de kick off van het project Slagerij 5.1. Dankzij de bijdrage van alle partners van Slagerij 5.1 een mooi begin van het project. Samen gaan we ons het komend jaar bezighouden met het ontwikkelen van de slagerij van de toekomst.

http://www.vleesmagazine.nl/slagerij/nieuws/2017/11/officiele-kick-off-project-slagerij-5-1-10145759


Opbellen
E-mail