Slagerij van de toekomst

 

Slagerij 5.1 is een project van Bijzonder Vers B.V.

 

Missie 

Met het juiste evenwicht tussen Passie en Visie, de ondernemer en zijn team met een hoogstpersoonlijke aanpak succesvoller maken. Verbinden van mensen met mensen, van bedrijven met andere bedrijven en van de vers ondernemer met zijn klant. Project Slagerij 5.1 is bedoeld om samenwerkende partners te verbinden en een totaaloplossing te bieden voor ambachtelijke vers ondernemers. 

 

Visie 

Als ervaren specialisten in de foodbranche dragen we graag onze visie uit in een nieuwe vers belevingswereld. Samen met onze partners zullen we de visie uitdragen over hoe de slagerij van de toekomst eruit dient te gaan zien. Hiervoor gaan we terug naar de basis, terug naar hoe het begon. Met passie voor het vak. Met passie voor ambacht. 

 

Wij verbinden 

In de afgelopen maanden is Bijzonder Vers bezig geweest met het ontwikkelen van een methode om door middel van het verbinden van organisaties die reeds hun sporen hebben verdiend in de foodbranche te komen tot het bouwen van de slagerij van de toekomst. Hiermee is het project Slagerij 5.1 tot stand gekomen. Dankzij het vertrouwen en samenwerking van alle partners in de diverse werkgroepen worden er oplossingen ontwikkeld die toegepast kunnen worden om bestaande en nieuwe slagerijen toekomstbestendig te maken. Bijzonder Vers verbindt premium partners met elkaar en zal deze gezamenlijk verbinden met de Nederlandse en Belgische slager en zijn team.

 

Samen bouwen 

Als partner zal Bijzonder Vers samen met u als vers ondernemer gaan bouwen aan een nog succesvollere onderneming met uw passie voor ambacht en ons oog voor detail. Dankzij onze beschikking over meerdere specialismen kunnen we een vers ondernemer integraal van dienst zijn en daarmee met hem bekijken wat er nodig is om samen te bouwen aan de groei van de onderneming en de medewerkers. 

 

 


Opbellen
E-mail